Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Orient Express

Orient Express

 

Kamreerintie 3
02770 Espoo
Espoontori
puh. 09-805 8614
http://www.orientexpress.fi

Avoinna: Ma 09.30-19.00  Ti 10.00-19.00  Ke 10.00-18.30  To-Pe 10.00-19.00  La 10.30-17.30 


Liha  6.8 Kastike  6.5 Lisukkeet  6.6  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.9 Siisteys  7.8 Hinnoittelu  5.4 Pankkikortti  Kyllä    
8 arvostelua vuoden aikana (yht. 45 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-02-10

Orient Expressin monien vuosien hyvä ruoka linja jatkuu, ja tuntuu ettei tähän paikan kyllästy koskaan. Henkilökunta ja palvelu on tosi ystävällistä, raakaaineet aina tuoreita.Mukava paikka.


Lisätty: 2008-07-02

hinnan huomioon ottaen odotin laatu annosta, kebab oli kamalaa. Liha kylmää ja isoja rusto kohtia. Kaiken lisäksi tilasin ranskalaisilla ja sain lohko perunoilla. Kysyin mitäs tämä on, huonosti suomea puhuva mies vain sanoin että osa on vaan lohko, on mukava myös ranskalaisia. (pohjalla pari) ei suostunut vaihtamaan. Hinnat tosiaan yläkanttiin... harmi sinänsä kun sisustus ihan kaunis ja on vielä lähelläkin. Listalla on myös ihan "oikeita" ruoka annoksia mutta testattuani parilakanaa muusilla en voi niitäkään suositella, Muusi taisi olla sitä samaa mitä joskus kouluaikoina, pussista siis.


Lisätty: 2008-02-14

Kävin tossa pari päivää sitten testaamassa iskenderin mainoskyltin nähtyäni ja kyllä oli maistuvaa kebabia! Kastikkeet mainioita, mutta lisukkeista pieni miinus. Ruoka tuli todella nopeasti pöytään, noin viiden minuutin sisällä. Tänne toistekin!


Lisätty: 2007-08-07

Erinomaiset kebab annokset,iskender kebabin kastike on ihan maagista.


Lisätty: 2007-08-06

Todella maukkaat ruoat,kebabit aivan mahtava.


Lisätty: 2007-04-04

Aivan mahtava ruokapaikka, kunnon namu...


Lisätty: 2007-04-03

Isot ja herkkulliset annokset.Tuore kebab ja raikas salaatti.Palvelu pelaa.


Lisätty: 2006-12-13

Erittäin hyvät ja maukkaat kebabit.Hinnottelu keskivertoa, tuntuu olevan kalliimpi kun muut kebab mestat mutta laatu kertoo kaiken että annokset ovat sen arvoisia.Hinnät sisältää; alkusalaatin,veden, ja kahvin.Jatkuvasti tuoretta lihaa ja sen näkee kun annoksia valmistetaan.Aivan erilainen kebabliha kun monissa muissa ravintoloissa.Jos joku haluaa syödää kebabin, ehdottomasti PARAS paikka.Tosi siistit paikat ja nopea palvelua.


Lisätty: 2006-11-01

Liha oli varsin vähämausteista ja täytteenä oli vain oikeastaan tippa juustoa, mutta sipulia senkin edestä. Lihassa oli useampi sitkeä / kova pala, ihan kuin jotain jännettä tai luuta. Kun sitten vielä bongasin kuoren pinnalta puolen tusinaa nuppineulanpään kokoista alumiinipaperin palasta joista osa ikävin efektein joutui purukalustoon, oli ruokahetki pilalla.


Lisätty: 2006-06-29

Todella mehevä liha ja annos siisti!


Lisätty: 2006-06-21

Annoksen koko oli kohtalainen, mutta hinta oli korkeahko kebab ranskalaisilla (7e). Jugurttikastike puuttui kokonaan ja ranskalaiset olivat kylmät pyötään tullessa. Liha oli mukiinmenevää. Ei silti tule varmaan käytyä uudestaan, sillä paikka ei herättänyt juuri mitään tuntemuksia.


Lisätty: 2006-03-29

Ihan kohtuullista sapuskaa, kahdella pikku parannuksella pykälät nousisivt kummasti: Ensinnäkin sipulin määrää salaatissa voisi hieman laskea, nyt se peittää kaikki maut alleen. Toiseksi henkilökunta voisi opetella "ole hyvä" ja "kiitos" sanojen sujuvan käytön.


Lisätty: 2006-03-24

Ajan myötä kokeilin kaikki listan kebab annoksia ja kaikki oli aina toisista paremmin. Pyörivällä vartaalla näky, kuinka laadukas ja mehevä kebabliha on, eikä mitään mikrotavaraa. Maukkaat kastikkeet ja tuore salaatti on aina vakiovarusteena. Ruokalista on muutenkin niin monipuolinen että, varmasti jokainen löytää sieltä oman suosikinsa. Ehdottomasti tämä on minun kantapaikkani.


Lisätty: 2006-02-25

Alkuperäisenä tarkoituksena oli käydä Espoontorin Hesburgerissa, mutta kyllästyttyäni käsittämättömään odotteluun kassalla päätin suunnata käytävän toisella puolella olevaan Orient Expressiin. Kokemus oli tällä kertaa hieman ristiriitainen. Kalliihko kebab ranskalaisilla ja pieni Kokis köyhdyttivät 8,60€. Liha oli rakenteeltaan ohutta ja väritykseltään harmaata, vähän kylmennyttä. Ranskalaisista oli suola unohtunut kokonaan ja nekin olivat hiukan viileät. Kastike oli tylsää tomaattipyreetä, tulista kastiketta ei saanut. Käskivät vain itse lisätä Tabascoa. Salaatti oli hyvä, kaalin sijasta olisin tosin kaivannut esim. sipulia. Palvelu oli yrmeätä, mutta siisteystaso oli kyllä erinomainen. Tosin ravintolan äänimaailma on vähintäänkin kakofoninen kauppakeskuksessa soivan taustamuzakin sekoittuessa ravintolan omaan turkkilaiseen musiikkiin.


Lisätty: 2006-02-19

Tosi hyviä ja täyttäviä pitakebabeja hintaan 5,90e. Selvästi Espoon Keskuksen paras kebabravintola


Lisätty: 2005-11-28

Testattu satsi: kebab ransuilla, 7,00€. Tilaus hoitui ripeästi ja annos saapui nopeahkosti. Asettelusta plussaa, ainekset siististi erillään toisistaan. Liha oli ohuehkoa suikaletta ja maultaan hyvää (kebabeläimestä slaissattua, ei mitään mikrokamaa). Ranskalaiset olivat rapeat ja herkulliset, salaatti tuoretta. Jalopenot kehnoja. Tulinen kastike ei ollut sieltä tulisimmasta päästä, muttei kaikkein pliisuintakaan. Ravintola on siisti ja viihtyisästi kalustettu. Selkeästi Espoon keskuksen ykköskebabmesta. Pahana miinuksena sunnuntaiaukiolon puuttuminen.


Lisätty: 2005-09-27

Ehdottomasti kokeilun ja myöhempien käymisten arvoinen paikka, kebabit hyviä ja muukin ruoka on hyvää, palvelu on normaalisti hyvinkin ripeää(monta kertaa yllättynyt tilauksesta pöytääntuonnin vähäisestä välistä), ainoat miinukset ravintolassa ovat mielestäni osittain liian suora näköyhteys itse keskukseen/ihmisiin ravintolan ulkopuolella ja osittain liian vähän istumapaikkoja.


Lisätty: 2005-02-26

Ainoa ongelma on se, että lounasaikana ei ole tarpeeksi paikkaa kaikille asiakkaille.


Lisätty: 2005-01-17

Kävimme usein syömässä Lämmin kanasalaatin kaveriporukan kanssa ja tällä kerta kokeilimme iskender kebabin. Liha oli hyvämakuinen, mutta kastikkeet ovat erinomaisia, miedosti valkosipulilla maustettu cacik(yogurttikastike) kruunasi koko aterian. Salaatti on monipuolinen ja sitä saa tarvittaessa salaattipöydältä lisää. Siistit tilat ja ystävällinen henkilökunta.


Lisätty: 2004-12-17

Testattavana oli iskender kebab. Satsi tuli pienen odottelun jälkeen. Liha hyvää, pehmeää ja ohueksi suikaloitua. Leipäpalaset ihan kohtuullisia, ei pahaa sanottavaa. Salaatissa porkkanaa ja ikävä kyllä ihan liikaa sipulia. Kebab kastike oli positiivisesti voimakas, mutta jugurttiin oli ilmeisesti (?) sotkettu tilliä (yöks!) Paikka lounasaikaan melko ruuhkainen, tarjoilijat pörräsivät pöytin luona "joko olette syöneet" tyyliin, ei kovin hyvä juttu. Hinnottelu keskivertoa, iskenderi 6,70 euroa. Ruokailutiloista näkee suoraan keittiöön mikä on positiivinen juttu, ainakin itse haluan nähdä että ruoka tehdään siististi, henkilökunnalla oli yhteneväinen pukeuminen, hyvä homma sekin. Tilat ovat melko siistit.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute