Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Hyvinkää > Fine Pizza

Fine Pizza

 

Uudenmaankatu 2
05800 Hyvinkää
Centrumin vieressä kulmassa
puh. 019 415 990


Liha  7.9 Kastike  8.1 Lisukkeet  7.6  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  8.1 Siisteys  7.9 Hinnoittelu  8.3 Pankkikortti  Kyllä    
16 arvostelua vuoden aikana (yht. 52 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-20

Palvelu hyvää ainakin lounasaikaan. Hyvät lounastarjoukset (limppari samaan hintaan). Harvinainen suomalainen myyjä kassalla. En välttämättä suosittele käymään yöaikaan kun on paljon humalaisia tilaamassa, jotka eivät muista edes omaa nimeään ja inttävät tilauksistaan. Kebabit aika sopivan kokoisia annoksia, liha ihan ok, ei kannata odottaa maailman parasta. Lounasaikaan hinta-laatu suhde kohdillaan.


Lisätty: 2009-08-16

Ravintola elää pelkästään hyödyntämällä alkoholin alaisia nuoria. Käyttävät hyväkseen nuoria. Ottavat rahat eivätkä tarjoa kuittia,saatika annosta. Väittävät ettei annosta koskaan tilattukkaan. Toivottavasti eivät saa enään kauaa jatkaa vääryyttä.


Lisätty: 2009-01-28

kävin tänään fine pizzassa ja enää en mene menin tiskille jä ostin pizzan mihin pyysin kebablihaa pekonia ja ananasta kun sain pizzan pöytään siinä olikin paprikaa pekonia ja ananasta. suostui kuitenkin "tekemään" uuden eli siis kaapi siitä vanhat täytteet pois ja laitto uudet tilalle kun se pizza vihdoin tuli niin siinä oli kokonaiset neljä 1cm x 1 cm kokoisia pekonin palasia ja kebablihat oli jotain viikon vanhoja pakastimesta haettuja!!!!! eli ihan syvältä älkää käykö enää koskaan


Lisätty: 2009-01-05

Parasta syömääni rullakebabbia. Vakiopaikka. Pitsat myös hyviä. Tosiaan täältä tai Intteristä kannattaa rullakebab ottaa. Pitakebab ei ollut kovinkaan kummoinen. Hinnat voisi toki olla hieman halvemmat. Asiakkaita arkisin ei tunnu olevan paljonkaan.


Lisätty: 2008-11-19

Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Pitakebab hyvänmakuinen ja reilusti lihaa ja salaattia leivän kokoon nähden. Kastikkeet olivat hyviä, mutta olisi saanut olla enemmänkin. Tulisuus aste jäi hieman arvoitukseksi, koska minulta kysyttiin tulista ja vastasin kyllä. Olihan se, mutta olisin kaivannut vielä enemmän. Yleisesti ottaen ihan jees.


Lisätty: 2008-04-24

Pizzat hyviä, kebabit aika heikkotasoisia. Varsinki lisuke"salaatit" nihkeitä. Plussana pitkään auki ja hyvät lounastarjoukset


Lisätty: 2007-11-05

Menin Fine Pizzaan syömään. Katsoin, että kello oli 14:57, eli lounasaikaa oli vielä kolme minuuuttia jäljellä. Menin sisään, ja katsoin pizzerian kelloa, että se näytti kahta vaille kolme. Myyjä tuli tiskille, katsoi kelloa, ja sanoi "Pieni hetki". Hän meni ulos, otti pihalla olleen lounastarjouksen pois, kupeksi hetken, kunnes kello oli tasan 15 ja tuli sitten ottamaan tilaukseni. Tilasin pizzan, ja ukko pyysi normaalihintaa. Sanoin, että minä tulin lounasaikana tekemään tilausta. Mies totesi huonolla suomella, että "kun sina tulit olla kello jo kolme", vaikka hän aivan selvästi itsekin näki, että kello oli paria minuuttia vaille. Hölmistyneenä naurahdin ja lähdin pois. En mene noin ääliömäiseen ruokalaan enää toiste. Eikä ne pizzat siellä edes ole kovin hyviä.


Lisätty: 2007-10-20

Mainiota pitsaa!


Lisätty: 2007-07-16

Kebab hyvää, pizzat erinomaisia. Työntekijät parhaita Hyvinkäällä. Miinuksenä kasvisruokien puute, kasvispita on pahanmakuinen kun kebab korvattu riisillä (!!!)


Lisätty: 2007-06-06

Kun astuin sisään, ravintolan työntekijä pelasin jtn ihme peliä yhdessä pöydässä. Aikani odotin tiskillä kunnes hän lopulta kerkisi pelin äärestä ja tuli ottamaan tilaukseni vastaan (leipä kebab). Seurailin miten hän kebabia teki. Leipä oli suoraan kaupan valmispussita. Kebabin ja leivän hän lämmitti mikrossa. Leipä ei ollut täten edes rapea vaan lässähtänyt leivän pala. Kastikekkin oli aivan hirveätä, kebabista puhumattakaan. Paras osa leipää oli varmaan salaatti joka vaikutti tuoreelta. Ikinä en mene enää uudestaan. Itutti saamaristi kun oli kova nälkä ja sain 5 eurolla vain lässähtäneen läjän roiskeläppää jostai jäi vielä paha maku suuhun. ÄLKÄÄ KUKAAN TILATKO TÄÄLTÄ ENÄÄ LEIPÄKEBABIA


Lisätty: 2007-01-15

Kävin ensimmäistä kertaa tässä paikassa ja tilasin feta pizzan. Rehut oli tuoreita. Hyvää oli.


Lisätty: 2006-12-30

Hyvinkään parhaat rullakebabit ehdottomasti! Palvelu on hyvää.


Lisätty: 2006-11-17

Paras kebabliha, mitä hyvinkään ympäristöstä löytyy. Palvelu hyvää ainakin "vakio" asiakkaalle. Korkeahkot hinnat, mutta vastaavasti isot annokset.


Lisätty: 2006-11-06

Pizza oli ihan hyvän kokoinen ja makuinen, mutta kebab oli mautonta, ja sitä oli todella vähän. Uudestaan en ole menossa syömään tänne.


Lisätty: 2006-10-28

Tunnettu rulla kebabeistaan.


Lisätty: 2006-10-14

pystyy maksaa kotiinkuljetukset electronilla joka on harvinaista ainakin hyvinkäällä.


Lisätty: 2006-06-25

valkosipulia?joo,ei ole


Lisätty: 2006-05-03

Ruoka on hyvää, ja palvelu yleensä suht nopeaa. Iso miinus tulee siitä, että minua on pari kertaa kusetettu, kun olen tilannut kebabin tuplalihalla ja ottanut annoksen mukaan ja kotona huomannu, että lihaa on jopa vähemmän kuin yleensä! Yhden kerran voi laittaa erehdyksen piikkiin, mutta useampi...


Lisätty: 2006-03-31

Parhaat pizzat mitä olen ikinä syönyt! Hyvinkään ainoa paikka, jossa pohja leivotaan itse, ja sen huomaa!


Lisätty: 2006-02-25

Todella hyvät pizzat, parasta mitä Hyvinkäältä saa. Kotiin kuljetus toimii vähän milloin mopo sattuu käyntiin lähtemään.


Lisätty: 2006-02-12

Erittäin hyvä palvelu! kerran olin pikku siskoni kanssa syömässä tuola eikä siskoni jaksanut syödä pizzaansa loppuun (puolet jäi jäljelle) päätimme jättää pizzan ja lähteä kotiin.. olimme kävelleet pizeriasta pois päin n100metriä kun ravintolan myyjä tuli kysymään että haluammeko pizzan puolikkaan mukaan.. :)


Lisätty: 2006-01-20

Palvelu on mukavaa ja kebab erittäin hyvää. Samoin myös ranskalaiset, rapeita ja maukkaita. pita on myös erittäin hyvää. Luultavasti hyvinkään ainoa paikka missä saa rullakebabin, sekin hyvää mutta hieman liian kallis(6,50) Kebab ja pita ovat kuitenkin vain 5e (erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Pizzat ovat kuitenkin vain OK (5e) Ps. Salaattiin kannattaa ottaa valkosipulikastike, hiton hyvää, tulinen kastike on myös tulista kebabin päällä eikä vettä,ketsuppia ja tomaattipyrettä sekoitettuna


Lisätty: 2006-01-12

Totta rullakebabit hintansa väärti. Ja muutenkin mukava ja siisti paikka.


Lisätty: 2005-12-26

Myyjät mukavia ja rentoja. Hinnat kunnossa. Täyttävät safkat. Kotiinkuljetus vain sillontällöin käytössä?


Lisätty: 2005-11-28

parhaat rullakebabit


Lisätty: 2005-09-09

Kävimme levymessujen jälkeen täällä, kun piti johonkin mennä. Valitsimme tämän jostain syystä, vaikkei ulkoapäin houkuttele. Yllätys oli melkoinen kun iskenderin leipä leivottiin ensin eikä otettu mistään lötkö-kiposta. Muutenkin muodostuu vakiopaikaksi. Kerran vuodessa tänne messujen yhteydessä kun hyvinkäälle muutenkin.


Lisätty: 2005-04-03

aika kalliit hinnat.


Lisätty: 2005-03-28

Palvelu on mahtavaa ja annoksissa on kokoa hintaansa nähden.


Lisätty: 2005-01-15

Pieni kebab-pizzeria kulmassa, mutta mukava. Palvelu on aina ystävällistä ja ehkä kaupungin ainut paikka, josta saa rullakebabia! Se onkin koko paikan paras ruoka, erittäin iso annoskin. Miinuksena on melko kalliit hinnat, esim. juuri rullakebab 6.50. Tosin ruoka on samanhintaista päivällä ja yöllä, joka on suurta plussaa!

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute