Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Espoon Pizza

Espoon Pizza

 

Saarniraiviontie 1
02770 Espoo
Finos baarin vieressä
puh. 09 855 4568

Avoinna: Ma-Pe 10.00-22.00  La-Su 11.00-22.00


Liha  2.6 Kastike  2.9 Lisukkeet  2.3  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  2.1 Siisteys  3.4 Hinnoittelu  4.1 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 29 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-11-08

Kebab ei kelvannut edes aamupalaksi. Huono palvelukin. Menkää mieluummin vaikka viereiseen Finokseen.


Lisätty: 2009-01-09

Tapahtumaketju oli jo heti alussa varsin heikoilla jäillä. Tervehdin myyjää joka ei tervetinyt takasin ja laahusti ohi tylysti. Tilasin kaksi annosta, minkä jälkeen jäimme odottelemaan valmistumista. Huomasin vasta kuitilta, että summa oli 14 euroa vaikka annosten listahinnat olivat 6,5 e ja 7 e. Toisin sanoen veloittivat 50 c liikaa. Noh, kävin hakemassa limun kaapista ja ostovaiheessa mainitsin 50 c liikasuorituksesta, kun myyjä heikohkolla suomella totesi että nyt on tarjous: 2 annosta 14 euroa. Yritin aikani selittää että enhän halua hyödyntää tarjousta jos summa on yksittäistuotehinnoilla edullisempi. Tämä ei mennyt myyjän ymmärrykseen, joten sain kuitenkin neuvoteltua toisen tarjouksen, missä limun sai 50 c halvemmalla ja päästiin tavoitetilanteeseen. Ateriat olivat suht kuivahkoja ja kastikeettomia mutta syötäviä. Ainoa seikka mikä estää palvelutason laskemisen 0:n on se, että myyjä moikkasi takasin kun kiitimme aterioista ja moikkasimme poistuessa.


Lisätty: 2008-12-01

En ole koskaan saanut mistään näin surkeaa pizzaa! Kinkku oli punaista ja vetistä lötköä, jauheliha oli peukalonpään kokoisia vaalean harmaita kokkareita, joita ei oltu valmistusvaiheessa edes maustettu. Juustoa ei ollut edes nimeksikään. Kaiken huipuksi pizza haisi ihan oksennukselle. Syomättä jäi. Olisin palauttanut, mutta huomasin vasta hotellissa toisella puolen Espoota. Itse ostotapahtuma ei ollut paljon parempi, koska paikan pankkikorttikone ei ottanut toimiakseen ja henkilökunta näytti ganstereilta. Suosittelen kiertämään TODELLA kaukaa.


Lisätty: 2008-05-26

Pizza aika mautonta. Kebabin liha maistuu hiekalta, mutta annos on kyllä suuri. Kannattaa mennä johonkin muuhun lafkaan syömään.


Lisätty: 2008-01-25

Tilaamme noin kerran viikossa pizzat perheemme kanssa, yleensä 2xpizza ja jaamme sen neljään osaan. Tähän asti kaikki oli ihan ok, mutta tällä viikolla, tilasimme 2 pizzaa, tulivat n.30-45 min, pizzat olivat palaneita, ei minkään makuisia. Kuivia koppuroita. Ohuita. Oli kuin hbl.n päälle olisi laittanut vähän kinkkua ja tomaatti kastiketta ja hyvää ruokahalua! Täytettä oli juuri ja juuri nimeksikään... Mihin tämän paikan isot, hyvät pizzat ovat hävinneet? Hintaa on kuitenkin , mutta laadussa parantamisen varaa rutkasti. Koskaan ei söisi ainakaan ko. paikassa paikanpäällä.


Lisätty: 2007-09-20

Kotiin tilaamamme kebabit ranskalaisilla saapuivat reilussa kahdessakymmenesäs minuutissa, mutta ruoka oli iso pettymys. Ranskalaiset olivat nihkeitä, mikrossa lämmitettyjä, liha paksua ja hädin tuskin kypsää. Kastiketta ei ollut lainkaan varsinaisessa ruuassa, salaatti sen sijaan ui kastikkeessa. Jäävuorisalaatin lisäksi annoksessa oli yksi siivu tomaattia ja yksi mieto jalapenopippuri. Emme aio enää tilata kebabia kyseisestä paikasta, pizzat on vielä kokeilematta.


Lisätty: 2007-08-26

4 henkinen äijä porukka. Tilattiin kotiinkuljetus. Toimitus suht nopeaa. Muutoin ruokailusta jäi enemmän paha kuin hyvä mieli, vaikka nälkä lähtikin. - kastiketta ei ollut - annos paikoin kylmää/haaleaa - liha vähemmän hyvän makuista + annoksen koko


Lisätty: 2007-05-26

Ihgan hyvää pizzaa mut huonot mausteet


Lisätty: 2007-04-17

Kebab ihan ok, pitsat hyviä, mutta pihvit joskus ala-arvoisia hyvän/kohtalaisen sijasta(poltettuja/kuivia tms).


Lisätty: 2006-09-22

Söin tänään hyvän leipäkebabin joka toimitettiin nopeasti puolen tunnin sisällä! Vois vaa laittaa enemmän jalapenoa ja vähän enemmän kokoa. Muuten oli erinomaista


Lisätty: 2006-07-17

Siellä ei todellakaan ole pienet annokset ja hintaluokka on todella hyvä .


Lisätty: 2006-06-28

Leipäkebab on ehdoton ykkönen tässä paikassa! Muusta en tiedä, mutta mitä itse olen leipäkebabeja vetänyt niin parhaat olen sieltä saanut! Asiakaspalvelu on sitten toista luokkaa, kun ottaa ruoat mukaan, niin ei mitään moittimista!


Lisätty: 2006-05-25

Voi, voi. Mukaan tilatussa kuuden euron kermaperunakebabissa perunat olivat raakoja lohkoperunoita. Lihaa siellä täällä ja kaiken kruunasi rupinen vanha salaatti. Ei kiitos, ei enää koskaan.


Lisätty: 2006-04-15

Mesta on selkeästi puhdas pitsapaikka. Kaikki kahdeksan kebabannosta saisi poistaa listalta sillä muistuttavat pahemman kerran kebabin irvikuvaa. Pitsat hyvää peruskamaa. Mexicanopitsan tulisuus tosin kyseenalainen.


Lisätty: 2005-11-24

Pistäydyin täällä muutaman kaverin kanssa, aikaa ruokailuun oli noin puolitoista tuntia ennen seuraavaa tapaamista. Ehtisimme tunnin ihmettelemään missä annoksemme oikein ovat. Annos oli pieni (lue: onneton), sillä ei lähtenyt nälkä. Annokset ehti hyvin syömään 10 minuutissa, joten ehtisimme hyvin lähtemään.


Lisätty: 2005-10-02

Kebab riisillä oli aika aneeminen kokemus. Liha kilahti mikrosta ja oli melko tylsän makuista. Kastike pohjanoteeraus, muutama tilkka tomaattipyreetä. Riisi kypsää, mutta ei oikein minkään makuista. Salaatti ok ja jalopeeno tavanomainen. Annoksen koko oli pienehkö. Ravintolan siisteys kuitenkin parantunut ja on tasoltaan hyvä. Palvelu nopeahkoa mutta esim. annokset tuotiin pöytään eri aikoihin mistä miinusta.


Lisätty: 2005-09-26

Ostettiin kebabit ranskalaisilla ja mukaan ja annoksen koko oli aivan järkyttävän pieni. Ei lähtenyt nälkä edes pieneltä naishenkilöltä.


Lisätty: 2005-07-17

Annosten koko tuntuu vaihtelevan aika rankasti. Söin juuri todellisen minikebabin ranskalaisilla. Määrä ei vastannut siis hintaa.


Lisätty: 2005-04-28

Tämän paikasta kannattaa tilata leipäkebab, todella mainio setti. Palvelu on vähän vaisua. Mainiona plussana ravintolan kulmassa oleva televisio, missä pyörii turkkilainen musiikkikanava, joka näyttää, mikä on pop kebabin alkuperämaassa!


Lisätty: 2005-01-06

Testattu annos: kebab ransuilla 6€. Liha oli aika sopivan kypsää ja melkeinpä hyvää ja sitä oli tarpeeksi. Kastike oli pliisua mutta sitä oli sentään kylliksi. Ranskalaiset ehkä hieman löysät. Lisukkeina myös tuoretta salaattia, jalopeno oli hyvin nahkea. Palvelu ystävällistä ja melko nopeaa. Sisustus näyttää siltä että se on haalittu kokoon kirpputoreilta ja siisteys heikohko; lattialla lojui jopa vanhat lenkkarit. Hinta-laatusuhde kebabissa oli kuitenkin mielestäni ok.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute