Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Rovaniemi > Meidän Kebab

Meidän Kebab

 

Koskikatu 9
96200 Rovaniemi
puh. 016 316 366


Liha  4.6 Kastike  3.7 Lisukkeet  2.6  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  3.1 Siisteys  5.9 Hinnoittelu  4.3 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 43 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-05-16

ihan täyttä shaissea, tilaan miedolla kastikkeella rullakebabin. yritä syödä ku vesi tulee silmistä. TERVE!


Lisätty: 2008-12-27

Siisti paikka. Ruoka oli hyvää mutta samalla hinnalla saa tuhtimpaa tavaraa muualta.


Lisätty: 2008-08-11

Palvelu todella nihkeää ja se ns. iso kebab ranskalaisilla oli todella surkea ja säälittävä ylihinnoiteltu kattaus lautasella. Ja se itse kebab maistui tosi puisevalta. Kiertäkää kaukaa koko mesta!


Lisätty: 2008-07-15

Olen testannut paikan kebabit sekä päivällä että yöllä. Kebab-lihaa annoksissa on törkeän vähän, n. nyrkin kokoinen kerä, jonka ulkomuotota ilmeisesti johtuu yksittäisistä annospusseista, jotka sitten heitetään mikroon. Peruskastike aivan liian tulinen jopa itseni kaltaiselle tulisen ruoan ystävälle - rajansa kaikella. Salaatti kaalimaista ja pelkistettyä. Ranskiksista plussaa, ne on kyllä hyvin valmistettuja. Suurin miinus lankeaa ehdottomasti ala-arvoiselle asiakaspalvelulle, etenkin yöaikaan. Humaltuneita asiakkaita asioi kyllä muissakin paikoissa, mutta heitä osataan kohdella kylläkin ihmisinä, kun täällä taas heille saa näemmä aukoa mitä tahansa. Jos yöelämän realiteetteja ei ymmärretä, ehkei ravintolaa tulisi pitää yöllä auki. Yölisät myös sikamaisia, eikös se asiakkaiden suuresta määrästä johtuva kysynnän kasvu katakaan yötyöskentelyn korkeampia kustannuksia? Näin ainakin muualla. Kiitos, mutta ei kiitos. Syön kebabini maukkaampana muualla. PS. "Meidän kebab" nimenä - vastakkainasettelua ulkoperäisten kebab-paikkojen kanssa?


Lisätty: 2008-05-09

ollut ennen n:vuonna 2000 Rovaniemen ehdottomasti paras paikka, ja silloin tuli syötyä siellä n:3kertaa viikossa. mutta omistajan vaihduttua annokset menivät niin pieniksi että niiden näkemisessä on tekemistä! Nälkään näin kyllä ruokailun jälkeenkin. Tulinen kastike on edelleen hyvää ja liha... sitä ei voi kieltää, mutta rahaa laitettu ilmeisesti liikaa sisustukseen ja laitteisiin koska ruuat kutistuneet ja hinnat nousseet järkyttävästi.


Lisätty: 2008-04-26

Parempaakin löytyy Roista. Liian kallista tasoon ja annoskoon nähden. Kate varmasti hyvä.


Lisätty: 2007-11-23

Hinta-laatu suhde ihan päin p***ä! Palvelu ala-arvoista. Surkuhupaisinta tässä firmassa on se, että ainakin ennen se mainosti itseään paikallislehdissä kaupungin parhaana pizzapaikkana...


Lisätty: 2007-09-13

en ole elämäni aikana...käynyt missään näin huonossa paikassa....!!hyi helv.........


Lisätty: 2007-08-18

Kävin kerran kännissä ja en mene toiste! Kastike todella tulista ja kebabia todella vähän ja salaattia noin 80% annoksesta!


Lisätty: 2007-06-21

miksei näy moneen asti olettte auki ? :oo


Lisätty: 2006-11-11

Törkeän pahat ruoat.. Kammottavaa salaattia ja vielä kammottavampaa lihakastiketta..


Lisätty: 2006-08-06

Ei kyllä mikää unelma paikka. Palvelu on aika kehno. Liha no en tiiä. Kasti liian tulista. Salaatti kastike: pahaa. Mutta kyllä kelpaa jos on oikeen nälkä.


Lisätty: 2006-07-31

Asiakaspalvelusta ei kerta kaikkiaan mitään tietoa tässä firmassa, ei ainakaan lauantai-sunnuntaiyönä. Jos itse käyttäytyy asiallisesti, olettaisi saavansa myös asiallista palvelua. Mutta ensi kertaa käydessä pitäisi ymmärtää, että heillä tulee salaatinkastikkeeksi valkosipulikastike, jos ei muuta ilmoita. Missään ei vaan lue, että olisi jotain muuta tarjolla vaan se tieto piti erikseen anella neiti kassankäyttäjältä. Onneksi huomasin kysyä, onneksi, kun en syö valkosipulia lainkaan. Armollisesti sain tiedon, että erikseen pyydettäessä voi saada myös sinappisalaattikastikkeen. Lisäksi Meidän Kebab on keksinyt laittaa yölisän hintoihin! 0.50 euroa lisää jokaiseen ruoka-annokseen joka tilataan klo 24 jälkeen. Tilasin ison salaattikebabin ja mukaani sain pienen sellaisen, kun ei arvon kassaneiti joutanut tarkemmin kuuntelemaan tilaustani, toinen osa tilauksesta kyllä meni ihan oikein. Salaatissa oli kaalin lisäksi eksynyt yksi tomaatinviipale ja yksi peperoni, joten en suosittele kebabia salaatilla. Liha oli ihan keskitasoa, samoin lihan kastike. Eipä tarvi toista kertaa Rolloon eksyessä käydä Meidän kebabissa.


Lisätty: 2006-04-03

Tulinen kastike ei mitenkään erityisen tulista, lihan mausteissa jotain erikoista, timjamia? Salaatti olisi voinut sisältää muutakin kuin kaalia, tomaattia ja erikseen kysyttyä sipulia.


Lisätty: 2006-03-18

Kyseisessä ravintelissa olisi mukava käydä jos saisin tilaamani tuotteen sellaisena kun se kuuluu olla. Kantapaikkani ollut usean vuoden mutta onko kauaa. Palvelussa tulisi tapahtua hieman parannusta.


Lisätty: 2006-02-13

En ymmärrä mitä valitatte. Parasta kebaa mitä Rollosta saa. Työntekijät nuoria, mutta se hyvä vain. Itse aina saanut OK palvelua ja nopeata kans.


Lisätty: 2006-01-19

Pienet annokset (salaattia liikaa, lihaa liian vähän) ja kalliit hinnat.


Lisätty: 2006-01-06

Kebab mautonta. Eikä palvelukaan ollu parhaasta päästä. Jäi sellainen huono vaikutelma, vaikka tilat olikin periaatteessa ihan siistit ja ok.


Lisätty: 2005-08-28

Avara sisustus, maukkaat ja hyvän kokoiset ruoka-annokset. Ripeä palvelu. Ei ole mitään moitittavaa.


Lisätty: 2005-08-06

Oli kaverin kanssa kauhea nälkä ja ajateltiin mennä meidän kebabiin syömään vaikka olin saanut huonoa palautetta paikasta. Menin sitte ottamaan kebab salaatilla mikä oli suuri virhe. Kebab mikrossa lämmitettyä ja pieni annos, salaatti oli 5 kilon kaali missä jotain kastiketta.. Hinta/laatu suhde huono. Ainoa plussa minkä paikka saa on sisustus, se oli ihan ok.


Lisätty: 2005-06-30

Kebablihan ja siihen kuuluvat kastikkeet valmistaa omistaja itse. myöskin salaatin kastikkeet. Joten ei todellakaan mitään teollisuuden valmistamia mössöjä ja mikrossa lämmitettyä lihaa. Viihtyisän valoisa paikka. Baari-illan jälkeen ehdoton pysäkki ennen kotiin menoa.


Lisätty: 2005-06-16

Ei ollut kotona mitään syötävää niin päätin testata. Pettymys oli valtaisa. Annoskoko oli pieni, hinta kallis ja tarjoilu kehnoa. Tähän vielä lisätään kertakäyttöastioiden käyttö.


Lisätty: 2005-06-07

Asiakaspalvelua ei tästä paikasta saa. Kysymys lieneekin pääasiassa työntekijöiden nuoresta iästä johtuvasta kokemattomuudesta. Kebab-burgerin pihvi on hyvä. Tasainen ja kiinteä. Sitä vastoin en ymmärrä mitä kaaliraaste tekee burgerissa. Tilalle voisi laittaa salaattia. Kebabit eivät ole kohtuuttoman kokoisia, mutta lisäsatsin lihaa voikin tilata erikseen. Riisi on peruspuuroa ja ranskalaiset standardikamaa. Sisustus on tyypillen pikaruokala (puisista sälekaihtista plussaa), joten satsi mukaan ja kämpille syömään.


Lisätty: 2005-05-19

Tavallinen kastike oli samaa kuin tulinenkin. Palvelussa kestää.


Lisätty: 2005-04-20

Kebab-pallot on tainneet olla falafeli annos. Siitä tulisemmasta kastikkeesta sanoisin että ei se mikään hirveän tulinen kyllä ole, muistavat kyllä usein varoittaa että on tosiaan tulinen. Paikasta tuli remontin jälkeen omaan makuuni liian "mäkkimäinen", entisessä pikkukopissa oli oikea tunnelma. Jokatapauksessa ei kaupungin huonoin paikka mutta itse haen lähes aina kebabini muualta.


Lisätty: 2005-04-16

Jonkun aikaa sitten laajennettu paikka on erittäin viihtyisä. Ne jotka haluavat kebab-kastikkeensa tulisena, täältä sellaista saa. Muille varoitukseksi, se tulinen kastike on tosiaan tulista. Tosin aikoinaan on ollut kyllä tulisempaa, mutta tällä hetkellä se on aika hyvä. Toki normaali kastike löytyy myös. Salaattiin on myös valittavissa kolmea erillaista kastiketta joista ehdoton suosikkini on sinappikastike. Ruoka on maultaan Rovaniemen paras, mutta hinta saisi olla hieman alempi. Jos haluaa nauttia kebabbinsa joko oluen tai siiderin kanssa se onnistuu viereisessä pubissa. Ennenkuin itse kebab-paikalla oli nämä uudet tilat, niin tuli monet kerrat syötyä pubin puolella (joka on aika tyhjillään päivisin), koska se oli viihtyisämpi.


Lisätty: 2005-02-22

Hirveää jöötiä! Liha ei maistu miltään, kastike oli jotain pelkkää tomaattisosetta, lohkopotut puoliksi raakoja ja annos törkeän kallis. Kaiken lisäksi annoksessa pyöri julmetuita kebab-palloja. Jos haluan lihapullia, tilaan niitä enkä kebabia.

 

 

© 2020 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute