Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > PizzaTaxi, Olari

PizzaTaxi, Olari

 

Komeetankatu 1
02210 espoo
puh. 09 8558 155
http://www.pizzataxi.fi


Liha  4.9 Kastike  4.4 Lisukkeet  4.9  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  5.3 Siisteys  6.5 Hinnoittelu  4.1 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 14 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-06-07

Olipahan karmea dönerkebab, mikrotavaraa. ei ainakaan kebua kannata tästä paikasta ostaa!


Lisätty: 2008-11-19

Hyvä mesta, aina ystävällinen palvelu ja takuulla maistuvat sekä runsaat pizzat!


Lisätty: 2008-03-04

Huhhuh ku oli rektaalinmakuista pizza. Pizza maistui kuin sitä olisi raahattu sian perässä! Lyhyesti ja ytimekkäästi älä käy ikinä.


Lisätty: 2007-07-22

Pizzan irkikuva, itse tilaan usein dillinger pizzan. Pizzassa ei ole makuja juuri mitään, juusto on ainoa joka tuo jotain makua eikä kehuttavaa edes sekään. Ihmetyttää tälläinen että eikö ne itse huomaa pizzojensa laatua ollenkaan? Kannattaisi varmaan vaihtaa ainakin se juusto johonkin toiseen, ulkonäöllisesti saisi olla myös näkyvissä muutakin kuin juusto. Vaikea arvostella lihaa jne, kun ei sitä huomaa pizzassa.


Lisätty: 2006-12-26

Juu käytiin hakemassa tapaninpäivän kunniaksi pitsa ja kebabbi. Pitsa oli ihan OK, mutta kebabbi oli kovasti pieni. Jopa niin pieni, että siitä oli vaikea saada otetta. Ranskalaisia oli max. 20 kpl ja lihaakin oli kovin vähän. Jos hinta on yhteensä reilu 15 euroa, odottaisi saavan jo jotain täytettä navan alle. Ensi kerralla haemme eväät jostain muualta.


Lisätty: 2006-09-17

Kolkko paikka. Ananasta vähän ja pitsat kuivia. Ei mun mieleen.


Lisätty: 2006-02-22

Tilasin kotiin. Palvelu oli nopeaa, propsit siitä. Mutta 9,50 eurolla (sis. kuljetusmaksun) olisi luullut saavan muutakin kuin ylipienen ja mauttoman aterian. Lihaa oli suht vähän ja se oli mautonta. Riisi oli myös mautonta, eikä kastikkeessakaan ollut kehumista. Salaatti oli todellinen pettymys; se oli erittäin kitkerää. En toiste sorru kyseisen paikan antimiin, sillä samalla rahalla saa muualta kaksinverroin parempaa vastinetta rahoilleen.


Lisätty: 2006-01-19

Paljon kebab- ja pizzapaikkoja kolunneena voin sanoa että siistein koskaan näkemäni lounaspaikan wc. Ihmiset vähän poissaolevan oloisia, mutta ystävällisiä. Kebabliha laihan sorttista mutta keskivertoa. Pizzat hyviä ja salatti Ok, ei vedessä uitettua. Kotiinkuljetus keskinopeaa palvelua. Kovasti ahkeroivan oloista väkeä ja paljon. Kiva paikka käydä lounaalla. Ei meteliä, ei savua ja ruoka siedettävää.


Lisätty: 2005-10-05

Pizzataxin liukuhihnakebet erottuvat peruskaurasta lähinnä OK lisukkeilla ja kohtuullisen hyvällä riisi/ranskis -setillä. Hintataso on vähän vaille kohtuullinen ja mestan annokset peruslounaan kokoisia. Vaihtoehto työpaikkaruokalalle.


Lisätty: 2005-04-08

Testissä riisikebab: Palvelu oli "töksöä" eikä miesmyyjän kyselyistä oikein saanut selvää. Annos tuli kohtuunopeasti. Liha ohutta ja hyvän laatuista mutta voi: Mautonta. Lihan ja riisin tekemiseen tarvitaan mausteita. Lisäksi lihaa oli todella vähän. Salaatti oli onneksi tuoretta. Kunhan mausteet löytyy ja annosten koko saadaan kohdalleen niin tätäkin mestaa voisi suositella. Mainittakoon että saniteettitilat olivat uskomattoman puhtaat, siitä plussaa.


Lisätty: 2004-12-14

Väittäisin että Kebabin ja Pizzan suurkuluttajana ravintola kuuluu espoon TOP 5 paikkoihin. Kummatkin tehdään hyvin ja palvelu hyvää. Yrityksiin lounasaikaan ilmainen kotiin kuljetus.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute