Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Oulu > Pizza Town

Pizza Town

 

Pakkahuoneenkatu 8
90100 Oulu
puh. 08 530 3919


Liha  5.5 Kastike  5.3 Lisukkeet  4.9  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  6.6 Siisteys  6.1 Hinnoittelu  6.6 Pankkikortti  Eos    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 12 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-02-14

Puffetti on taivaallinen. Kebabbia ja mieleisensä vahvuista kastiketta, eli minulle tulista! kebabbia niin paljon kuin jaksaa syödä? kastiketta päälle ja ääntä kohti. Todella edulliseen hintaan niin paljon kuin sielu sietää. Kebabin laatu vaihtelee mutta pääasiallisesti hyvää. Kastike on loistavaa ja sitähän saakin kebabinlailla niin paljon kuin jaksaa syödä. Erittäin hyvä paikka, suosittelen kaikille nälkäisille.


Lisätty: 2008-01-21

Käymme täällä usein syömässä buffettia. Kebabliha on melko usein kuivaa, ja pizzassa saisi olla vähän enemmän suolaa, mutta muuten oiva paikka. 5 E/per 12 v lapsi on hyvä hinta, mutta 7 e per aikuinen hinta ei ole tasossa laadun kanssa.


Lisätty: 2007-02-03

erittäin hyvä tykkäsin


Lisätty: 2006-04-13

Pizza buffetista katosi lasange ja kermaperunat joka oli todella suuri pettymys. kebab on välillä aika kuivahkoa. Pizat buffetissakin on yleensä semmosia joissa on melkein samat täytteet. Esim kun minä en tykkää salamista niin saattaa olla että pöydässä ei ole kuin salami pitsoja. Palvelu on todella mukavaa.


Lisätty: 2005-05-29

Tilasin rullakebabin, nälkä kun oli. Rullis oli mukavan kokoinen, ja leipä oli hyvää. Liha ei erottunut pahemminkaan edukseen, se oli aika mitäänsanomatonta mutta menettelevää siinä näläntunteessa. Sisällä olevat rehut ja kastikkeet eivät jättäneet oikein mitään sanottavaa - kebab kyllä täytti päätehtävänsä eli vatsan täyttämisen, mutta suurempia hienouksia en siitä löytänyt. Keskivertokebabia. Palvelu oli kunnollista, paikassa oli töissä myyjä, jonka kanssa asioin täysin sujuvasti silloinkin, kun mokasin tilauksessa.


Lisätty: 2005-03-29

Tämä paikka ilmeisesti ei myy päätuotteenaan kebabia (?) ja parempi niin, koska sijainti legendaarisen Troija "halpaa tukkukebua kansalle" Kebabin naapurissa ei ainakaan mahdollista hinnalla kilpailemista kebabissa. No, koska testihenkilö Kebab Monster ei koskaan syö mitään järkyttävää pizzan tapaista mössöä (ihan väärä GI-indeksiarvo semmoisissa ketsuppileivissä), niin päätimme koesyödä Pizza Townin, joka on varsin vastikään (maaliskuu 05) avattu paikka. Tilasin perinteiseen tapaan iskenderin, koska se mielestäni mittaa parhaiten kebab paikan tasoa (sellaisissa paikoissa joissa sen voi tilata). Eteeni saapui varsin järkyttävän näköinen annos, joka oli koristeltu tyyliin "more is muka enemmän". Tukkukebablastujen päälle oli ruikittu jotain kaupanjogurttia (Valion AcidoPhilusta?) ellei sitten peräti Gefilus piimää? Koska Lippalakkimiehiin vetoaa kaikki rasvainen ylenmäärin, ei paketin houkuttavuutta oltu tohdittu jättää pelkän Valion jogurtin varaan. Lisäksi oli ruikittu jonkin näköistä hampurilaiskastiketta ja jopa salaatinkastiketta. Leipäkuutiona oli tietysti pizzankantteja, pizzapaikassa kun oltiin niin kuinkas muutenkaan. Salaatti oli jotain porkkanaraasteen ja hapankaalin sekoitusta. Sen verran järkyttynyt tästä kokemuksesta olin, ettei edes annoksen hinta jäänyt mieleen. Olisiko ollut peräti 7 euroa? Paljon enemmän kuin paikan pizzoista muuten veloitettiin (avajaistarjouksia). Kebabin ystävälle paikka ei tarjoa juuri mitään, tuskin myöskään pizzailijoille. Paikan ainoa businessidea tuntui olevan "helvetin pitkät aukioloajat". Kohderyhmä on siis känniläiset? Lopuksi todettakoon, että testiseurueen naishenkilö söi paikan pizzaa. Ei vaikuttunut olevan vaikuttunut nauttimastaan. Kuulemma "pakastepizzatasosta" hiukka parempi "ketsuppileipä".


Lisätty: 2005-03-24

Dunian tilalle tullut uusi ravintola. Pientä alkuhaparointia, mutta vaikuttaisi ylittävän laadussa ja hinnanssa naapurin Troijan, joka punnitsee grammavaa`lla rasvaista lihaa.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute