Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Hartola > Hartolan kebab pizzeria

Hartolan kebab pizzeria

 

keskustie 52
19600 Hartola
R-Kioskin vieressä
puh. 03 716 2471


Liha  8.7 Kastike  8.6 Lisukkeet  8.4  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Kyllä
Palvelu  9.3 Siisteys  9 Hinnoittelu  8.7 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 28 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-16

Mersin Pizzeria on paikan nimi. Pitakebabissa on ehkä paras hinta/laatusuhde. Annos on iso, lihaa on runsaasti ja maku on kohdallaan. Se ei ole tulinen eikä kastikevaihtoehtoja ole, mutta suosittelen silti tuon annoksen kautta perehtymistä paikan annoksiin.


Lisätty: 2008-09-03

Pitäjän paras ruoka. Asiallinen kebab ja kelvolliset pizzat. Iskender kebab aivan mainio. Pisteitä omasta leivästä, joka on aina tuoretta.


Lisätty: 2008-09-02

Ystävällinen palvelu, salaatin saa rakentaa itse tarjotuista aineista. Kebab on perustavaraa vailla poikkeuksia kumpaankaan suuntaan.


Lisätty: 2008-03-27

lyhyesti, tosi maukasta.


Lisätty: 2007-12-16

Omistaja vaihdoksen jälkeen en ole ainakaan viellä tilannut muuta kuin rullakebabeja jotka ovat mielestäni parhaita tähän mennessä ostamiani: Salaatti on raikas ja sitä on sopivasti suhteessa lihan määrään, lihan maussa ei ole moittimista ja se on pyöritelty rullille, mauste on ihan hyvän makuista mielestäni. Kokonaisuutena tykkään ja koossakaan moittimista (ähkyn olon saa itselleni). Pitsat ovat noin yleisesti keskivertoa tai vähän parempia, ei mitään erikoista sanottavaa. Kielitaidon kanssa harvoin pientä takertelemista, mutta aina olen saanut tilattua nopeasti ateriani ja lähinnä takertelut liittyvätkin lisäkysymyksiin joihin suorempaa ja yksinkertaisemmin vastaaminen saa halutun tuloksen. Toki tämäkin on vähentynyt ajanmittaan, mutta ei siltikään mitenkään häiritsevällä tasolla ole edes. Tiloista voisi sanoa sen verran että omaan silmääni väritys on aika omituisen räikeä (kelta oranssi), muuta moitittavaa ei ole oikeastaan. Palvelu on ihan hyvää mielestäni noin yleisesti, koska asiaan kuuluvat tervehdykset ja muut vastaavat kuuluvat lähtiessä/tullessa, Muistuttaa että salaattia saa ottaa ja myös kahvin osalta aika useasti ja jos syö muualla, niin ruoka tuodaan aina pyötään.


Lisätty: 2007-04-03

Rohkaistuin kokeilemaan jauhelihasipulipitsaa, lisukkeena valkosipuli. Päivän pitsana 5.50€. Pitsa oli normaalipitsaksi iso, pohja ohut ja rapea sekä maultaan mielestäni hyvä.


Lisätty: 2007-03-08

salaatit joskus hieman erikoisia, toki pikkukärpäset jotka pörräävät salaattipöydän ympärillä ovat eksoottisia.. laitetaanko sibuli? ei ooleee...


Lisätty: 2007-02-21

Kebab ranskalaisilla syöty. Ranskalaiset rapeita ja tanakoita, liha oli hyvää. kastike ilmeisesti tomaattipyreepohjainen, mutta siinä oli makua. Lisukkeina annoksessa salaattia, sipulia, tomaattia ja kurkkua. Uskallan suositella.


Lisätty: 2007-01-24

PitaKebab kokeiltu. Annos oli maukas , kastikkeita en havainnut ja valmistuksen aikana kuuluneet mikrouunin kilahdukset hieman arveluttivat. Annos kuitenkin maistui ja ihan kelvollista, jopa hyvää oli.


Lisätty: 2006-12-17

Kebabliha on maukasta ja kastikkeissa on havaittavissa yritystä.


Lisätty: 2006-12-09

Omistjan vaihdos on tehnyt hyvää , rullkebab ja iskender kebab testattu , kummatkin 6.50 € ja ovat hyviä.


Lisätty: 2006-11-26

Ehdottomasti hartolan paras kebabpaikka.


Lisätty: 2006-08-13

Kebabliha ihan mukiinmenevää, kastike liian mietoa. Ranskalaiset vähän nihkeitä samoin lisukkeet. Salattipöydästä ei juuri löydä mitään syötäväksi kelpaavaa. Ruokailutila ihan kiva, tosin hieman sotkuisen tuntuinen. Kokonais arvosana 5.


Lisätty: 2006-07-31

Liha oli tosi hyvää, kastike tosin samanlaista makeaa litkua niinkuin tuntuu olevan nykyään joka paikassa.


Lisätty: 2006-07-22

Mahtava pizzeria, hyvä sijainti sekä suuret pizzat.


Lisätty: 2006-02-27

Vessassa ei roskista?? Kastike lienee pastapurkista peräisin. Lihassa riittävästi rasvaa.

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute