Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > Maku Pizza

Maku Pizza

 

Rajakentäntie 13
01280 Vantaa
Alepan vieressä


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
11 arvostelua vuoden aikana (yht. 11 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2006-11-29

Tais nyt vaihtua tuossa viikko-pari sitten taas omistajat tuolla, ja nyt ne eivät osaa sitten yhtään suomea. Äsken kävin tilaamassa pekonihampurilaisen ja taisin saada vain tavallisen hampurilaisen.


Lisätty: 2006-04-10

Siis aivan uskomattoman hyvät kiekot! En vaivaudu ikinä ottamaan mitään muuta kun pizzan, sillä ne ovat erittäin maukkaita. Juusto/täytteet ovat hyviä ja niitä on riittävästi! Lempparini jota suosittelen, pitsa kahdella täytteellä + limu 6e. Kannattaa kokeilla kinkku+kananmuna yhdistelmää. Tulet yllättymään positiivisesti!


Lisätty: 2006-03-05

Mikä tän puhelin numero oli?


Lisätty: 2005-07-17

Hyvä hinta/laatusuhde


Lisätty: 2005-04-17

Haen aika useasti pizzaa sieltä (0 - 2 kertaa viikossa). Paikka ei ole viihtyisä eikä siellä voi syödä, sillä se on samalla grillikioski josta voi ostaa vaikka hampurilaisia. Grillissä on vaivainen pöytä ja penkki katoksen alla, siksipä paikka ei ole kovinkaan tunnelmallinen syöpöttelyyn. Kebabliha on melko hyvää sekä pizzoissa että kebabeissa. Salaatti on raikasta ja kastike on todella pahaa. Ranskalaiset ovat todellakin liian pehmeitä ja riisi on pikariisiä. Siksipä suosittelenkin ottamaan pizzan ko. paikasta. Mieleen jää positiivinen kokemus paikasta jossa on halpaa, ja jossa osataan tehdä pizzoja ammattitaidolla.


Lisätty: 2005-03-06

Maku Pizza sijaitsee Länsimäen toisessa sydämessä, kerrostalo alueen keskellä ja on rakennettu lähinnä ajopuusta, joka laskee paikan viihtyisyys arvoa. Varsinkin viikonloppuiltaisin omassa rauhassa syöminen on lähes mahdotonta. Ateriat ovat runsaita mutta eivät kovinkaan laadukkaita. Kebab on teollisuuslihaa ja ranskalaiset liian pehmeitä mutta silti maukkaita. Kastiketta on liian vähän ja se ei maistu miltään. Salaatti on sopivan raikkaan makuista. Suosituksi paikan tekevät sen alhaiset hinnat ja monet lukuisat tarjoukset.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute