Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Info UKK Historia Media Ohjeet Palaute

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymys:
Vaikuttavatko kaikki vanhat arvostelut arvosanoihin?

Vastaus:
Arvosanojen keskiarvoon vaikuttavat viimeisen vuoden arvostelut. Kuitenkin niin, että aina vähintään viisi tuoreinta arvostelua huomioidaan.


Kysymys:
Miksi olette poistaneet joidenkin paikkojen kommentteja?

Vastaus:
Vanhempia kommentteja poistetaan aina välillä. Kommenttien poisto ei vaikuta paikan arvosanoihin. Poistetut kommentit ovat olleet esimerkiksi tyyliä "Suomen paras, Suomen huonoin, jne"


Kysymys:
Olen lähettänyt kebabille.comiin monta arvostelua, mutta kommenttejani ei ole julkaistu. Miksi ette ota kaikkia arvosteluita huomioon?

Vastaus:
Arvosteluiden lisäämisen periaatteista voit lukea täältä.


Kysymys:
Jätin muutama päivä sitten arvostelut ja kommentit kahdesta ravintolasta. Miksi kumpikaan ei ole tullut vieläkään näkyviin? Kommentit täysin asiallisia, ei syytä sensuroida niitä.

Vastaus:
Arvostelusi on todennäköisesti jonossa ja lisätään sivuille lähipäivinä. Arvosteluja ei välttämättä lisätä niiden saapumisjärjestyksessä, vaikka tämä onkin pääsääntö.


Kysymys:
Miten ravintoloiden K-symbolien luku määräytyy?

Vastaus:
Pisterajat ovat tällä hetkellä seuraavat: 5K > 9, 4K > 8, 3K > 7, 2K > 5 ja 1K < 5. Pistemäärä lasketaan arvosanojen painotettuna keskiarvona: liha 40%, kastike 20%, lisukkeet 20%, palvelu 10% ja siisteys 10%. Hinnoittelu ei vaikuta K-luokitukseen.


Kysymys:
Voisiko arvostelujen perusteella tehdä listan Suomen parhaimmista sekä huonoimmista kebabmestoista?

Vastaus:
Koska ravintolaa pitäisi verrata alueen keskitasoon, ei esim. Oulussa ja Turussa sijaitsevien paikkojen vertailu keskenään ole mielekästä. Huumorimielessä tällaisen listan voisi laatia.


Kysymys:
Olisi kiva tietää, että mihin numeroarvionne perustuvat ja millä taustalla noin muutenkin arvioitte suomalaisia kebabeja? Osa asiakaskommenteista on selkeästi asiaa tuntemattomien kirjoittamia.

Vastaus:
Numeroarviot perustuvat asiakkaiden lähettämistä arvosteluista laskettuihin keskiarvoihin. Keskiarvoon lasketaan tällä hetkellä viimeisen 365 päivän aikana tulleet arvostelut.

Ylläpidon taustasta voin mainita sen verran, ettei kenelläkään meistä ole muuta kokemusta kebabista kuin syömisen kautta tullut. Kukaan meistä ei työskentele tai opiskele ravintola-alalla. Ylläpidolla ei ole tällä hetkellä mitään yhteyksiä kebab-ravintoloitsijoiden tai alan muiden toimijoiden suuntaan.

Osa kommenteista saattaa olla asiantuntemattomia. Olen huomannut tämän myös itse vieraillessani itselleni uusissa kebab-paikoissa. Jonkun mielipiteitä ne ovat kuitenkin. Mikäli sinusta tuntuu, ettei joku ravintola ole saanut ansaitsemansa arvoa sivustolla, voit jättää sellaisesta paikasta uuden arvostelun. Kun arvostelu julkaistaan, se päivittää arvosanaa ja kommentteja lähemmäs totuutta.


Kysymys:
Sivuilla on arvosteltu kebab-ravintola, jota ei enää ole olemassakaan / joka on sotkettu toiseen ravintolaan. Korjatkaa asia.

Vastaus:
Kaikkien sivuilla olevien ravintoloiden olemassaolo ja yhteystiedot pyritään varmistamaan. Mikäli ravintola todetaan lopettaneeksi, se siirretään lopettaneet osioon. Voit ilmoittaa lopettaneesta ravintolasta lähettämällä arvostelun tai palautteen, jossa kerrot asiasta.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute